------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

10 Resume Infographic Gempak Dan Stylo 1 Halaman Terkini 2017 (Download Percuma)

Ada 10 resume terbaru tahun 2017 gempak dan Stylo 1 halaman free download. Saya tengok ramai je yang share resume dekat facebook tu. Tapi kebanyakannya berbayar. Tapi kalau anda nak lebih rare saya cadangkan anda beli yang berbayar sahaja. Sebab kalau guna macam resume saya, anda susah nak kelihatan lain daripada yang lain. Melainkan anda seorang yang creative pandai mendesign balik resume saya ini. Memandangkan saya dah lepas pergi interview. Jadi saya nak sharekan resume yang saya design ini kepada pembaca Blog Amer. Sebagai tanda terima kasih. Sudilah share post ini dengan kawan-kawan anda. Sharing is caring katakan.Saya tak memiliki gambar dan icon dalam design tersebut, semua saya ambil dari internet sahaja. Saya cuma design resume itu sahaja.





Zaman sekarang ada lagi ke pakai resume banyak muka surat ? Tiada masa lah panel interview nak baca resume anda yang panjang lebar ayat. Bukan anda seorang sahaja yang menghantar resume. Terdapat banyak banyak lagi applicant yang menghantar resume. Saya tahu resume saya ini tidaklah bergitu lawa atau cantik. Tapi not bad kata orang. Saya dah hantar resume design ini ke maswings, alhamdulillah saya kena shortlisted dipanggil interview. Jadi, tidak mustahil anda juga akan dipanggil ke interview jika menggunakan template resume saya ini. Resume saya ini padat dan bernas. 


Maaf, belum pernah lagi saya membuat resume dalam bahasa melayu. Jadi saya tiada share resume dalam bahasa melayu. Ok dekat bawah ini ada 11 resume lawa yang saya design (saya main-main ubah color je). Anda cuma key in sahaja data anda ke dalam resume itu. Senang sahaja edit tu. Guna microsoft power point je. Kita kena creative di zaman ..... Semua laptop ada (Microsoft user). Kalau nak creative lagi refer google search resume infographic untuk ambik ilham. Jum cuci mata tengok template resume dan download.

Kalau saya rajin saya akan design lagi lawa dari ini. Sekarang masih tiada mood sebab baru je menghadiri interview sabtu lalu. Good Luck everybody. Jangan lupa lepas habis edit template ini, save dalam bentuk PDF sebelum print. Untuk elak wording or apa-apa background lari. Pst. Kalau link download tak berfungsi. Boleh join facebook group ini untuk download semua resume bawah ini. Group Amer Jaya







































Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "10 Resume Infographic Gempak Dan Stylo 1 Halaman Terkini 2017 (Download Percuma)"

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top