------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

3 Teknik Analisis Forex Percuma Dan Menguntungkan

Teknik Analisis Forex Percuma atau Free. Kita sembang pasal forex lagi. Ramai trader-trader baru sekarang mula untuk mempelajari teknik analisis forex. Ada yang bebayar ada yang percuma sahaja. Kepada trade permula sudah semestinya akan memilih yang percuma. Tapi ramai juga pemula akan ikut kelas belajar forex
Yang ini adalah teknik BBMA Omar Ali. 
Bercakap pasal kelas belajar forex ini. Kakak aku ada hadir satu kelas forex ini. Aku suruh dia je perg, memang aku malas nak ikut kelas-kelas ni. Nak dijadikan cerita bila dia menghadiri kelas itu, cikgu yang ajar forex tu lagi yang belajar dari dia. Ni line apa, apa line ni, oh kau pakai teknik fibo musang berjanggut ke?. Memang lawak. 

Nak masuk dalam dunia forex ini kita kena bijak kena smart. Kena berani tanggung risiko juga. Kepada yang tak berani tu boleh lah main jauh-jauh. Ada jalan shortcut ke trade forex ini? Ada je. Dengan follow signal dari group-group dalam facebook dan telegram. Ada yang free ada yang berbayar. Tapi yang saya share adalah group free sahaja. Jadi terjah lah post ini senarai group signal buy sell forex.

Tidak dinafikan trade forex ini adalah cara untuk jana duit secara online. Jika nak jana duit tanpa modal, ada banyak medium forex yang anda boleh gunakan seperti XM Forex, ataupun Instaforex dan FBS. Tapi saya guna XM Forex sebab ianya mudah dan ada beri USD30 percuma kepada orang yang baru mendaftar di XM Forex. Bayangkan waktu mula-mula saya trade forex dulu ikut signal group telegram maman. Memang Tayorrr. Ada yang trade forex ini dengan menganalisis berita, menggunakan aplikasi analisis forex, dan membaca candle forex sahaja. Tapi dibawah ini ada 3 teknik analisis forex yang anda boleh gunakan. Percuma sahaja. Jum belajar teknik analisis forex. 



1. Fibo Goblin 
Fibonancci atau nama pendeknya Fibo. Saya pernah trade dengan menggunakan teknik fibo goblin dan fibo bank. 2 jenis fibo ini amat terbaik untuk buat trade forex. Tapi saya kongsikan fibo goblin sahaja. Anda boleh google sendiri fibo bank itu. Buat permula, saya nasihatkan kepada anda untuk guna demo account dulu. Belajar betul-betul cara penggunaaan Fibo Goblin mahupun Fibo Bank ini. Nak belajar cara menggunakan teknik fibo goblin? Boleh buka laman web ini. Setting Fibo Goblin dan Cara Menggunakan Fibo Goblin.

2. Teknik BBMA Omar Ali. 
Teknik ini agak bebelit sikit. Saya memang akui agak banyak masa saya habiskan untuk menelaah teknik BBMA Omar Ali ini. Cara setting semua line line merah kuning ungu tu. Memang ambil masa sikit. Jadi siapa nak belajar teknik BBMA Omar Ali boleh lah pergi ke laman web youtube ini. BBMA Oma Ally Webinar

3. Teknik Fibo Musang
Serious teknik terahir ini saya belum cuba lagi. Sebab masih stuck dekat teknik BBMA Omar Ali itu. Last-last saya guna signal percuma dari group facebook dan telegram sahaja. Kepada anda yangnak belajar teknik fibo musang ini anda bolehlah click laman web youtube ini. Belajar Teknik Fibo Musang Percuma
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "3 Teknik Analisis Forex Percuma Dan Menguntungkan "

Saya belajar forex selalu sekerat jalan je. Pening ha ha

Terbaik ni. kadang2 pening mana nak cari kelas forex di kuala lumpur ni.

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top