------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

Senarai Group Forex Signal Percuma Boleh Profit Facebook Telegram Twitter

Group Forex Signal Terbaik Cepat Profit Facebook Telegram Twitter Percuma Free Teringat waktu aku mula berjinak dalam dunia forex ini. Ramai orang suggest aku untuk join group forex signal jika anda tak pandai membaca candle bar dalam graph forex itu. Apa yang anda perlu buat, anda tunggu orang yang bijak pandai yang pandai analisis graph forex tersebut. Mereka dapat membaca bila waktu terbaik untuk anda dapat membeli saham atau menjual saham. Anda kena alert kalau guna forex siganl ini. Anda juga kena bijak set limit buy limit sell. Take profit. Kena bijak lah. Kalau boleh jangan tamak. And elak juga main ABC asal biru close. Haha. Asal profit je close. Terpulang kepada anda untuk menanggung risiko. Cara untuk tahu masa terbaik untuk beli/buy atau sell/jual trade atau saham anda boleh guna forex signal dari mereka yang bijak pandai menganalisis chart forex.

Graph Trade Aku yang guna teknik BBMA. 

Kepada yang masih belum join dunia forex dan teringin untuk mencuba trading. Saya syorkan kepada anda untuk menggunakan service XM.COM . Kerana saya menggukan service mereka. Bukan itu sahaja, mereka juga memberi duit sebanyak RM133 atau USD30 (Duit Malaysia 20.Jan.17) kepada mereka yang baru mendaftar account di XM.COM. Jadi, tunggu apa lagi kepada mereka yang nak buat duit online tanpa modal itu. 



Untuk forex signal service ada yang berbayar ada juga yang percuma. Jadi sebagai beginner, kita akan guna yang signal free je. Nanti dah profit banyak baru guna yang premium. Jadi disini saya nak share group signal service dari group telegram, twitter,  dan facebook percuma. Saya belum lagi ada tempat signal di whatsapp group. Selalunya berbayar. 


Forex Signal Telegram
Selalunya kalau nak cepat dapat signal dari orang pandai forex ini. Saya akan follow 2 telegram channel dibawah ini:


Untuk cari group ini. Cari di search box telegram anda dan cari Mamamcdsignal atau AisyahFx. 



Forex Signal Facebook Group 
Signal, Analisa & Berita Forex Percuma
Box Box Signal
Persatuan Pamm Dan Copy Forex
Signal Analisa Forex Malaysia

Untuk facebook. banyak lagi group-group yang share signal forex. Tapi terpulang kepada anda untuk menanggung risiko nya. :D

Cara nya. search forex signal malaysia dekat search box facebook anda.

Forex Signal Twitter
Untuk twitter pula. Saya selalunya follow
Aspire FX
Best Traders

Dan anda juga boleh follow account twitter yang lain ini juga:
Profit Forex Signals
Binary option Signal
Peter Miller
FX売買シグナルツイッター
Forex Signal Factory
Forex handy
forex trader
realforexsignals
Rumah Markets

Anda boleh search signal forex untuk twitter account yang lain dengan search di box search dengan keyword forex free signal trading.

Saya rasa 3 tempat ini sahaja (telegram,facebook dan twitter) yang saya guna untuk tahu signal untuk beli saham dan jual saham. Saya nasihatkan anda untuk pandai dulu selok belok basic forex ini agar tak mengalami rugi yang besar. Saya juga nak anda guna micro account untuk elak kerugian juga. Dan, kepada permula, jika anda tak nak rugi duit, saya cadangkan anda guna demo account dahulu ya. :D Baca juga article saya ini. 3 cara buat duit online tanpa modal. 
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Senarai Group Forex Signal Percuma Boleh Profit Facebook Telegram Twitter"

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top