Rahsia Orang Yang Suka Pakai Warna Hitam. AWAS!

10 Resume Versatile Percuma

Stream Youtbe Tanpa Quata Banyak

Tips Buat Duit Di Rumah

Cara Elak Whatsapp Digodam

Tips Income Blog Adsense 100USD Sebulan.

4 Minuman Cairkan Lemak

3 Teknik Analisis Forex Percuma

Tips Tiket Airasia Murah

Aku akui aku lebih suka pakai baju warna hitam. Aku tak suka pening-pening kepala nak fikir baju apa nak dipakai. Baju hitam paling senang nak matching. Kau susah nak nampak gemuk. Dan kulit kau nampak cerah. Jadi, jika kau keluar nak shopping, kau nak beli baju, and member kau cakap asyik2 hitam. Kau persetankan mereka. Nanti kau beli colour lain sebab nak kelainan, tapi bila kau pakai, kau rasa tak selesa. End up baju color lain tu jadi penginap tetap dalam almari kau. Memamng membazir kan? Jadi stick to your favourite color. Tiada salah pun. Itu duit hang.

Rahsia Orang Yang Suka Pakai Warna Hitam. AWAS!

Setiap color kegemaran kita ada rahsia yang tersendiri. Tapi aku just nak sentuh warna yang aku suka and ada hubungkait dengan si pemakai warna. Kali ini kita focus kepada warna hitam.

Seseorang yang suka kepada warna hitam atau lebih elok bunyi nya memakai warna hitam. Seseorang itu keperibadian warnanya  dikaitkan perasaan berkabung, kesedihan dan kebencian. Mmm sebegai penggemar hitam. Aku tak rasa memakai hitam melambangkan 3 negative terebut. Mungkin lah, dengan memakai warna hitam kita lebih nampak seperti berkabung, bersedih dan juga kebencian. Mungkin… 


Warna hitam melambangkan sifat anda yang kuat, tabah dan produktif. Akan tetapi, jika berada di khalayak orang yang tak disukai, anda akan menjadi murung. Wow! Betul ke ni? Hitam? Mungkin aku tak berapa suka color hitam kot. Mungkin aku tak obsessed color hitam. Jadi aku tak berapa setuju statement ini.


Selain itu, anda termasuk dalam jenis orang yang sukar untuk difahami atau agak misteri. Hurmm.. Siapa-siapa yang suka warna hitam ini, mengaku tak diri korang susah nak dibaca, susah nak difahmi dan agak misteri? Bagi aku, mungkin agak susah nak di baca lah. Haha.


By the way, suka hitam tak bermaksud obsessed. Kalau obsessed itu macam, rumah cat color hitam, sofa hitam, kereta hitam, seluar hitam, baju hitam. Tapi kebanyakkan barang aku warna hitam. Haha. Macam aura jahat lah pulak hitam ini kan.

Jadi apa pandangan anda yang penggemar hitam?



Baca juga:

3 Comments

avatar

Give me 5!
Sis pun suka pakai warna hitam.. Mungkin sebab dress code dulu hitam putih jadi sekarang dah terbiasa dengan pakaian hitam..

Senang match dengan tudung.. itu paling penting 😊

Balas delete
avatar

aq suka pkai wrna hitam bro . hahaaha

Balas delete
avatar

Singgah n follow sini.. :)

Balas delete

Comment Anda ?

Emoticon