------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

Apa Hadiah yang Sesuai atau Hadiah yang Disukai Lelaki?



Orang lelaki ni simple je. Setiap kali birthday mereka anggap macam hari-hari biasa je. Tiada yang special. Tapi bila ada orang bagi hadiah, rasa macam terkesima sekejap. Tak kisah lah korang bagi hadiah apa, mereka akan terkesima. Jadi, dibawah ini aku nak listkan beberapa hadiah yang lelaki suka. 




1. Jam.
Memandangkan aku hantu jam. Aku nak upkan jam atas sekali. Haha. Belilah wei jam dengan pakwa hang. Mesti dia suka. Kalau nak selamat beli warna hitam, atau beli warna kegemaran dia. Kalau amer suka jam warna hitam, biru, orange dan merah. Belilah satu kat amer. 

2. Baju. 
Kalau baju Amer tak berapa minat. Tapi ada juga lelaki suka terima hadiah baju. Tapi itulah baju ni korang kena tahu warna kegemaran mereka. Kalau hang beli warna dia tak berapa nak suka, memang dia jarang pakai, paling sedih, tak pakai langsung. 

3. Belt 
Mainstream kan? Hadiahkan belt atau tali pinggang. Tapi bagi je belt mudah untuk lelaki pergi turun kerja kalau belt formal. Kalau tali pinggang yang ranggi tu boleh bawa pergi jalan sekali. 


4. Wallet. 
Bergantung juga, sebelum hadiahkan dia wallet, tengok dulu wallet dia tu dah nazak betul ke belum. Sebab lelaki ni memang pandai jaga barang. ehem ehem. Dia pakai je wallet yang sedia ada sampailah wallet tu bubus atau tembus baru lah dia beli baru. 

5. Gadget 
Best nya gadget. Kalau rasa boyfriend anda masih guna handphone yang ketinggalan tu, apa kata belikan mereka handphone yang baru. Tak perlu lah mahal-mahal. Samsung Note 2 pun dah cukup.(amerjaya pakai note 2) Xiomi ke. 

\
6. Camera 
Macam pelik je. Tapi, kalau tengok boyfriend hang seorang yang suka tangkap gambar. Apa kata hang hadiahkan dia camera gopro atau Dslr. Kalau yang murah tu ada jugak. Versi SJcam tu. Boleh tahan lawa jugak. 

7. Beg Sandang, Backpack. 
Kalau tengok boyfriend macam suka travelling atau hiking, treking ke, boleh lah hadiahkan dia backpack. Mesti dia suka. 

Rasanya banyak lagi hadiah yang boleh hang bagi kat balak hang. Markas . Boyfriend dan sewaktu dengan nya. Jika anda ada idea lain nak bagi hadiah apa kat lelaki, bolehlah kongsikan di ruangan comment di bawah. 

Pictures taken from Pixabay. Thanks Pixabay for allowing me using your product.

Panduan Mudah Buat Blog A-Z !!! Cara Buat Duit Dari Rumah Tanpa Modal !!!
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Apa Hadiah yang Sesuai atau Hadiah yang Disukai Lelaki? "

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top