Kenapa Aku Perlu Beli iPhone X 2018. Gila Berbaloi.

10 Resume Versatile Percuma

Stream Youtbe Tanpa Quata Banyak

Tips Buat Duit Di Rumah

Cara Elak Whatsapp Digodam

Tips Income Blog Adsense 100USD Sebulan.

4 Minuman Cairkan Lemak

3 Teknik Analisis Forex Percuma

Tips Tiket Airasia Murah

Perlukah beli iPhone X. Ini pekara yang kau perlu tahu tentang iPhone X. Seperti yang kita sedia maklum iPhone X baru je dilancarkan. Dan bila tengok harganya. Mak ai ya ampun tak tentuang dibuatnya. Jadi? Terpulang kepada kita nak beli ke tak. Kalau aku? Aku berangan je dulu buat masa ini. Mana tahu ada orang nak sedekahkan iPhone X dekat aku. 


Berbaloi ke beli iPhone X? Apa beza iphone 6s Plus, mahupun Iphone 8plus sebelum ini? Berikut adalah sebab-sebab mengapa Iphone X menjadi kegilaan..

1# Cepat Charge Bateri   
Zaman sekarang semua nak cepat. apa yang aku dengar dan lihat dari youtube mahupun laman web termasyur. Memang ternyata iphone X ini cepat charge. Jadi mana yang rasa diri dorang busy and banyak guna phone, bolehlah bertukar ke Iphone X. 

2# Camera Bak Dslr   
Yow this one aku tak tipu. Kawan aku post gambar dalam facebook. Tengok kualiti gambar dia sebijik macam gambar ditangkap camera DSLR. Aku tanya apa rahsia. Rupanya dia pakai IPHONE X. Yes iphone X didatangi dengan lensa 12 Megapixels manakala untuk selfie 7 Megapixel. Dah semestinya paling win kalau bergambar dalam gelap. Memang masih nampak terang. 

3# Cepat Dan Pantas    
Mesti korang benci kan tentang kejadian freeze lagging mahupun lembap loading. Dengan adanya Iphone X ni memang processor dia laju gila. Memang korang tak akan ada masalah kemurungan lah sebab tak perlu tunggu loading lama-lama atau masalah lagging dapat diatasi. 

Sebenarnya banyak lagi features menarik dan fakta menarik pasal Iphone X ni seperti fully screen dan storage dia lebih friendly. 

Aku highlight tiga pekara ini sebab sebagai blogger yang ingin terbang jauh. Memiliki iPhone X itu memang memudahkan aku berblog. Eceh........ Alasan je tu. 

Berapa Harga Iphone X di Malaysia?
iPhone X bagi storan 64 GB bakal dijual dengan harga RM5,149 dan untuk storan 256 GB ianya bakal ditawarkan dengan harga RM5,899.





Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Kenapa Aku Perlu Beli iPhone X 2018. Gila Berbaloi."

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top